2013. május 25.: Világbajnok a magyar női és férfi tekecsapat!
A magyar női és férfi válogatott is aranyérmet nyert a zalaegerszegi teke csapat-világbajnokságon. A 2013. május 10. és 25. között Zalaegerszegen megrendezett világbajnokságon tizenkilenc ország versenyzői vettek részt.
A női válogatott a románokat, a férfiak pedig a macedónokat győzték le 7-1-re a döntőben. A férfi válogatott - a szövetség tájékoztatása szerint - 4012 fás világrekordot gurított a fináléban.
Mindkét hazai válogatott százszázalékos teljesítménnyel végzett az élen.
A magyar nők címvédőként szerepeltek a vb-n, a férfiak pedig 2007-ben voltak előzőleg világbajnokok, míg két éve másodikként végeztek.
A Fehér László szövetségi kapitány irányította férfi válogatott az elődöntőben 0-2-ről felállva, 6-2-re győzött a románok ellen. Következtek a döntőben azok a macedónok, akik a szerbekkel vívtak nagy csatát a legjobb négy között, és végül nyertek.
A női csapat az elődöntőben a horvátokon lépett túl szoros meccsen 5-3-mal, a fináléban aztán a románokkal csapott össze.
A két döntőt egyszerre bonyolították le a zalaegerszegi Városi Sportcsarnokban felállított nyolcsávos pályán.
Az aranyérmes férfi válogatott: Kiss Norbert, Kakuk Levente, Karsai László, Zapletán Zsombor, Nemes Attila, Farkas Sándor, Boanta Claudiu, Fehér Zoltán Flavius, Kiss Tamás, Botházy Péter. 
Az aranyérmes női válogatott: Méhész Anita, Tímár Edina, Sáfrány Anita, Nemes-Juhász Gabriella, Nemes Irén, Zenger Nikolett, Sajermann Nóra, Némethné Katona Beáta, Fegyveres Petra, Airizer Emese Júlia.
VILÁGBAJNOKOK A MAGYAR FIÚK ÉS LÁNYOK ÚJ VILÁGCSÚCCSAL!!!!!!!!
HATALMAS GRATULÁCIÓ A MAGYAROKNAK ÉS TOVÁBBI SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

További képek a galéria menüpontban!

2013.01.15-én elkészült a 10 000. darab a VILATI KV-800 bábuállító automata, amelyet a Vilati bemutató teremben helyezett el Tarcsy Tibor ügyvezető és Barna Attila tulajdonos.

2011. június 30. - Projektzáró rendezvény a Vilati Centerben
2011. június 30-án 8.00 órától került sor a Vilati Service Kft. „Új generációs teke- és bowling vezérlőegység, valamint ahhoz kapcsolódó pályarendszer kutatás-fejlesztése” című (GOP-1.3.1/A-2009-0065) projektje befejezésével kapcsolatos záró rendezvényre az Eger, Cifrakapu út 160-162. szám alatt.
Barna Attila ügyvezető üdvözlő szavai után a meghívott vendégek kipróbálhatták az új teke és bowling pályát, és megtekinthettek egy prezentációt a tesztkörnyezet kialakításának folyamatáról, a projekt Új széchenyi terv.JPGmegvalósulásáról. A rendezvényt a Vilati Service Kft. dolgozóin túl jelenlétével megtisztelte Boda Csaba, a kivitelező Agria Play-Air Kft. képviselője, és Szarvák Zsolt az Agria Papír Kft. képviselője, akik nagyban hozzájárultak a pályázat sikeres megvalósulásához.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

2011. március - A vasútipari szerződés megszűnése
A 2005 óta tartó vasútipari klíma összeszerelő tevékenységünk megszűnt, a jövőben teke- és bowlingpályák gyártásával, szervizelésével valamint ingatlangazdálkodással foglalkozunk.
A vasútipari gyártásból megmaradt anyagok, eszközök kedvező áron megvásárolhatók.

2010. április 1. - 2011. június 30. - Sikeres EU pályázat
Örömmel tesszük közhírré, hogy az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdasági Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott.
Új generációs teke- és bowling vezérlőegység valamint ahhoz kapcsolódó pályarendszer kutatás-fejlesztése
című pályázatunkra a Gazdasági Operatív Programokat Irányító Hatóságának vezetője 23.089.878.-Ft vissza nem térítendő támogatást ítélt meg.
Projektünk során egy olyan új generációs rendszert kívánunk kifejleszteni, ami a sportolni, szórakozni vágyó közönség számára még népszerűbbé teheti a bowlingozást és tekézést. A számtalan új szolgáltatás komfortosabbá teszi mind a versenysportot, mind a szabadidős szolgáltatást. A gurítást, a bábudőlést valamint akár a játékos gurító mozdulatsorát lehet visszajátszani a játékos előtti monitoron és a nézőknek kivetített vásznon. A pályán játszott verseny emellett közvetíthetővé válik interneten vagy helyi hálózaton keresztül. Mivel a tervezett újgenerációs rendszer már lehetőséget ad hazai- és nemzetközi versenyeket rendezni, ez a sportág fellendülését, további elterjedését, a sportolók utánpótlásának kinevelését mozdítja elő.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség www.nfu.hu
MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu

2010. december 2. - Pegazus Díj 2010
Örömmel értesítjük minden kedves olvasónkat, hogy a közép-magyarországi régióban, feltörekvő kategóriában a Vilati Service Kft. V. helyezést ért el.
A díjat az Ernst & Young a világ egyik vezető könyvvizsgáló- és üzleti tanácsadó vállalata, a White & Case globális ügyvédi iroda, valamint a Dun & Bradstreet a világ vezető üzleti információ szolgáltatója alapította.
A díjat idén harmadszor adták át olyan kis-és középvállalkozásoknak, akik Magyarország legsikeresebb vállalatai közé tartoznak. A leggyorsabban fejlődő középvállalkozások díjazásával az alapítók példát és fejlődési mintát kívánnak állítani a hazai társaságok elé, valamint kifejezik elismerésüket azon cégeknek, akik ebben a nehéz gazdasági helyzetben átlag feletti teljesítményre képesek.

2010. december 9-11. - IRISZ oktatás
2010. december 9-11. között 3 napos oktatás keretén belül a képzést szervező TÜV Rheinland Akadémia Kft. előadásában cégünk két munkavállalója megismerkedhetett az IRIS – vasúti járműipari minőségirányítási rendszerrel. Az első két nap elméleti és gyakorlati oktatását a harmadik napon a vizsga követte, amelyen szakembereink sikeresen megszerezték az IRIS belső/vállalati auditori képesítést.
Az IRIS (International Railway Industry Standard) előírásai szerint kialakítható minőségirányítási rendszer működését a vállalat saját szakemberei rendszeresen felül tudják vizsgálni belső auditok keretében a minőségügyi megbízott irányításával. A vállalati auditor képes arra, hogy megfelelő audittechnikával vizsgálja a követelményrendszer szerint kialakított minőségügyi rendszer működését, feltárja a hiányosságokat, eltéréseket.

.

2011. január 14. - Bowlingpálya átadó ünnepség
Régi álmunk valósult meg azzal, hogy átadhatjuk Eger polgárainak a mintegy 100 millió forintos beruházással, mindössze két hónap alatt kivitelezett hatsávos Vilati Bowling Factory Bowling Centrumot – fogalmazott az avató ünnepségen Barna Attila, a Vilati Service Kft. ügyvezetője. – A bowling a sporttal egybekötött szórakozás lehetőségét adja meg, amely fontos szerepet játszhat aktív kikapcsolódásként az egészség megőrzésében.
Az Eger első füstmentes szórakozóhelyének helyet adó Cifrakapu út 160. szám alatti létesítmény a bowling és teke berendezéseket is gyártó Vilati Service Kft. új fejlesztéseinek tesztelését és bemutatását is szolgáló referencia pályaként működik majd. Az éttermi rész igényes külsejű kialakítása, változatos étlapja és programjai további vonzerőt jelentenek az új centrum számára.
Az északi lakótelep mellett épült, többek között Habis László polgármester és Hosnyánszky Norbert vízilabdázó olimpiai bajnok jelenlétében felavatott hatsávos bowling centrum kitűnő fekvése miatt gyalogosan elérhető több ezer ott lakónak.